x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Primarul Craiovei rămâne în arest

Primarul Craiovei rămâne în arest

19 Mar 2010   •   00:00

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, trimis în judecată pentru fapte de corupţie, rămâne în arest, a decis vineri Curtea de Apel Piteşti, care a respins recursul formulat de acesta după ce Tribunalul Argeş i-a respins cererea de eliberare provizorie sub control judiciar.

Magistraţii Curţii de Apel Piteşti au respins ca nefondat recursul formulat de avocaţii primarului suspendat al Craiovei, Antonie Solomon (PD-L), astfel că acesta va rămâne în arestul Poliţiei Judeţene Argeş. Potrivit reprezentanţilor Curţii de Apel Piteşti, decizia este definitivă. Tot vineri, procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Piteşti au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a lui Antonie Solomn, pentru luare de mită în formă continuată şi fals intelectual.

Marţi, Tribunalul Argeş a respins cererea de eliberare provizorie sub control judiciar formulată de avocaţii lui Solomon, primarul rămânând în arest. Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a fost arestat la 3 martie pentru luare de mită în formă continuată, fals intelectual şi uz de fals, fiind acuzat de primirea unei mite de 50.000 de euro de la un acţionar principal al firmei PIC din Piteşti pentru a-i facilita diverse servicii în Craiova. Potrivit Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în acest caz sunt vizate şi alte persoane.

×
Subiecte în articol: observator