x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Primarul din Clejani vrea să dea în judecată hotelul din Bulgaria

Primarul din Clejani vrea să dea în judecată hotelul din Bulgaria

03 Mai 2010   •   00:00

Primarul localităţii Clejani, căruia i-a fost furat autoturismul BMW X5 din faţa unui hotel din Nisipurile de Aur, a declarat, luni, că va da în judecată conducerea unităţii de cazare, el respingând, totodată, acuzaţiile presei bulgare, potrivit căreia el şi alţi păgubiţi şi-ar fi înscenat furtul.

"Vom acţiona în judecată conducerea hotelului din Nisipurile de Aur şi poate şi firma de pază care avea în responsabilitate paza parcării, dar în primul rând conducerea hotelului, după ce ne vom sfătui cu avocaţii", a declarat primarul localităţii Clejani din judeţul Giurgiu, Florin Nidelea.

În ceea ce priveşte acuzaţiile lansate de presa bulgară, potrivit căreia el şi ceilalţi turişti români care au reclamat dispariţia maşinilor şi-ar fi înscenat furturile pentru a încasa sumele cuvenite de pe poliţa de asigurare a autoturismelor, primarul a spus că acestea sunt "aberaţii'.

"Acuzaţiile sun pur şi simplu nişte aberaţii. Cum să-mi înscenez eu furtul maşinii ca să încasez asigurarea când maşina mea nu este asigurată ? Este o afirmaţie rău-voitoare, o minciună. Iar cât priveşte numărul furturilor, pot să va confirm că la secţia de poliţie nr. 5 din Nisipurile de Aur am depus plângeri şi reclamaţii că ni s-au furat maşina patru persoane - eu şi încă alte trei persoane", a declarat Florin Nidelea, într o conferinţă de presă.

Primarului localităţii Clejani din judeţul Giurgiu, Florin Nidelea, i-a fost furată maşina, un BMW X 5, în noaptea de vineri spre sâmbătă, din faţa Hotelului "Melia Grand Hermitage" din staţiunea Nisipurile de Aur.

×
Subiecte în articol: observator