x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Primarul din Deta, audiat la DNA în dosarul "Şpagă pentru PDL"

Primarul din Deta, audiat la DNA în dosarul "Şpagă pentru PDL"

16 Sep 2011   •   09:12
Primarul din Deta, audiat la DNA în dosarul "Şpagă pentru PDL"

Petru Roman, primarul din Deta, a fost audiat de procurorii anticoruptie in dosaul "Spaga pentru PDL", in care sefa ITM Timis a fost arestata pentru luare de mita.

Potrivit DNA, Cornelia Corescu cerea ca spaga sa fie virata ca donatie in contul PDL.

Petru Roman ar fi sunat-o pe Cornelia Corescu pentru a o intreba pe aceasta de ce s-au dus cei de la ITM sa faca un control la spitalul din localitate, aflat acum in subordinea sa.

Edilul din Deta a spus ca la DNA nu s-a intamplat nimic deosebit, el fiind audiat ca martor in ancheta Corneliei Corescu.

"Nu s-a intamplat nimic deosebit, am fost interceptat atunci cand am avut o convorbire telefonica cu doamna Corescu. Probabil, telefonul ei a fost urmarit. Nu m-au intrebat despre cazul Cornelia Corescu. Am stat la DNA vreo 20-25 de minute. Sper sa nu ma mai cheme", a declarat primarul din Deta, Petru Roma, intr-o interventie telefonica la Antena 3.

Sefa ITM Timis, Cornelia Corescu, a fost arestata joi, pentru 29 de zile, dupa ce, in urma cu o zi, DNA a anuntat ca sefa ITM Timis i-a pretins unui denuntator suma de 10.000 de lei, indicandu-i ca banii sa fie achitati ca donatie pentru organizatia judeteana de partid din care acestia faceau parte, PDL.

×