x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Primarul din Deta: Mă dezic complet de fiii mei. Fiecare să răspundă pentru faptele sale

Primarul din Deta: Mă dezic complet de fiii mei. Fiecare să răspundă pentru faptele sale

24 Iul 2011   •   14:22

Primarul din Deta, Petru Roman a recunsocut, la Antena 3 ca nu a reusit sa dea de nici unul dintre fiii lui: "Am dat si numarul meu si numarul lui si nu stiu ce e cu ei".

Totodata, edilul a declarat ca toata lumea trebuie sa raspunda in mod egal in fata legii: "Din punctul meu de vedere, toata lumea trebuie sa raspunda in fata legii. Daca se poate, mi-as dori sa fie o ancheta a autoritatilor generale. Fiecare este responsabil individual pentru ceea ce face."

Mai mult, primarul a recunoscut ca se dezice copiii lui si a adaugat ca nu poate sa raspunda pentru faptele altuia: "Ei, pentru faptele lor, vor raspunde. In ceea ce ma priveste pe mine, probabil ca nu am fost un tata model, ca sa imi expun punctul de vedere cum trebuie. La varstele lor, 27 si 32 de ani, fiecare sa raspunda. In aceasta situatie, ma dezic complet de fiii mei. Nu consider ca trebuie sa raspund eu pentru faptele fiilor mei".

Intrebat din ce traiesc fiii sai, edilul a declarat ca ambii lucreaza si ca nu crede ca acestia au cerut vreodata taxe de protectie, asa cum se zvoneste in Deta.

×