x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Clotilde Armand, după incendiul din sectorul 1: Cei care au emis autorizaţiile de construcţie trebuie să plătească

Clotilde Armand, după incendiul din sectorul 1: Cei care au emis autorizaţiile de construcţie trebuie să plătească

11 Oct 2022   •   21:17
Clotilde Armand, după incendiul din sectorul 1: Cei care au emis autorizaţiile de construcţie trebuie să plătească

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand a anunțat că a fost la locul unde s-a produs incendiul de pe Șoseaua Nordului și le-a solicitat celor de la operatorul de salubritate să alimenteze cu apă din propriile autospeciale mașinile pompierilor.

Clotilde Armand a anunțat că persoanele afectate de incendiul de pe Șoseaua Nordului sunt rugate să sune la numărul Poliției Locale Sector 1, iar Primăria le va asigura cazarea și hrana până când se vor putea întoarce la locuințele lor.

În paralel, primarul anunță că va cere realizarea unei anchete privitoare la modul în care s-a construit în zonă.

„Hidranții nu funcționează iar mașinile de pompieri nu pot fi alimentate cu apă. Am transmis operatorului de salubritate să alimenteze cu autospecialele lor mașinile pompierilor. Străzile sunt înguste, imobilele sunt înghesuite, exemplu clasic de încălcare a legii urbanismului. Victimele suntem noi, cetățenii. Cei care au emis autorizațiile de construcție în acest caz trebuie să plătească pentru toate aceste nereguli. Vom face verificări cine a emis aceste autorizații și vom informa opinia publică”, a anunțat Armand pe Facebook.

Un incendiu violent a izbucnit marți seara la un imobil de pe Șoseaua Nordului din București. La fața locului intervin numeroase echipaje ale pompierilor.

 

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand