x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Primarul unei comune vâlcene, găsit spânzurat într-o staţie de cercetare

Primarul unei comune vâlcene, găsit spânzurat într-o staţie de cercetare

27 Mar 2012   •   05:49
Primarul unei comune vâlcene, găsit spânzurat într-o staţie de cercetare

Gheorghe Popa, primarul din comuna valceana Tetoiu, a fost gasit spanzurat, in aceasta dimineata, intr-o statie de cercetare. Apropiatii sustin ca avea probleme grave de sanatate.

Primarul comunei valcene Tetoiu, Gheorghe Popa, a fost gasit spanzurat de un copac in apropierea raului Sasa. Barbatul de 60 de ani a fost gasit, in aceasta dimineata, de catre localnici. In haina sa anchetatorii au descoperit un bilet al carui continut nu a fost facut insa public pana acum.

"Colegii de la ambulanta au constatat decesul, care se produsese de mai mult de zece ore de la momentul gasirii. Cei doi localnici care l-au gasit au descoperit masina primarului in apropiere. Barbatul era spanzurat de un copac in apropierea raului Sasa, din apropierea locuintei. In haina barbatului a fost gasit un bilet, iar la fata locului sunt politistii de la Sectia 11 Politie Zatreni si criminalistii IPJ Valcea", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Valcea, subinspector Alina Teodorescu, citat de Mediafax.

Primarul Gheorghe Popa a fost ales in martie 2007 din partea PNL, dupa ce la inceputul anului respectiv Nicolae Buretea, primarul ales pe listele PSD in anul 2004, a incetat din viata. Gheorghe Popa a fost reales la alegerile din anul 2008.

×