x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Primele imagini cu Adrian Năstase după încarcerare. Fostul premier a renunţat la recursul la decizia de încarcerare imediată (VIDEO)

Primele imagini cu Adrian Năstase după încarcerare. Fostul premier a renunţat la recursul la decizia de încarcerare imediată (VIDEO)

25 Iul 2012   •   06:07
Primele imagini cu Adrian Năstase după încarcerare. Fostul premier a renunţat la recursul la decizia de încarcerare imediată (VIDEO)

UPDATE 10:45 - Dana Nastase, sotia fostului premier Adrian Nastase, a declarat, astazi, la plecarea de la Curtea de Apel Bucuresti, ca sigur se va face dreptate in acest caz.

Intrebata daca crede ca se va face dreptate, Dana Nastase a afirmat: "Sigur ca se va face". Dana Nastase si fiul fostului premier, Andrei Nastase, nu au dorit sa faca alte precizari.

UPDATE 09:55 - Adrian Nastase a renuntat la recursul facut de avocatii sai la decizia de incarcerare imediata. Avocatii fostului premier au cerut instantei sa constate ca executate si cele sase zile in care fostul premier a stat internat la Spitalul Floreasca, inainte de a fi dus la Penitenciarul Spital Rahova. Aparatorul Ion Cazacu a declarat, la finalul sedintei de judecata, ca Adrian Nastase si-a retras recursul, considerand ca nu mai este cazul sa tina o contestatie in cazul unei decizii care si-a produs efectele.

..........................

Adrian Nastase, condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu executare, a fost adus la Curtea de Apel Bucurest, care judeca recursul avocatilor fostului premier in cazul contestatiei la executarea pedepsei.

In 26 iunie, Tribunalul Bucuresti a constatat ca nu exista niciun impediment de punere in aplicare a mandatului de executare a pedepsei de doi ani de inchisoare in cazul fostului premier. In urma acestei decizii, Adrian Nastase a fost dus de la Spitalul Floreasca la Penitenciarul Spital Rahova, fiind astfel pus in aplicare mandatul de executare a pedepsei. Decizia a fost contestata de avocatii lui Adrian Nastase la Curtea de Apel Bucuresti, care judeca miercuri recursul.

Adrian Nastase a fost adus in aceasta dimineata, in jurul orei 9.00, la Curtea de Apel Bucuresti, el urmand sa dea o declaratie in fata instantei.

La intrarea in Curtea de Apel, Adrian Nastase a fost intrebat de jurnalisti cum se simte. Fostul premier al Romaniei a precizat ca se simte bine, dar nu a facut alte comentarii.
El a fost aplaudat la intrarea in sala de judecata de unele dintre persoanele prezente.

La Curtea de Apel Bucuresti au venit sotia si fiul cel mare al lui Adrian Nastase, precum si rude si prieteni ai acestuia.

×