x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Primesc ciubuc de la straini

Primesc ciubuc de la straini

de Simona Ecovoiu    |    22 Aug 2005   •   00:00
Primesc ciubuc de la straini

Na, ca avem cu ce ne lauda! Cine zicea ca nu exista, in Romania, o trupa de muzica orientala? A infiintat-o Dinu Maxer si se numeste, mai mult decat incitant, Ispita.

Din programul show-ului, pe care il prezinta Dinu Maxer, la Hotel Majestic, din Jupiter, fac parte si cele doua "ispite", pe numele lor de scena, Adnana si Hannah.

INSTRUCTOARE. Prima are 18 ani si este studenta la Facultatea de Relatii Economice, iar cea din urma este cu trei ani mare, si tot studenta, la Administratie Publica. Cele doua soliste si dansatoare se cunosc de vreo trei ani, timp in care au lucrat ca instructoare la Agentia de Fotomodele Escape. Dar, la randu-le, sunt fotomodele. Ba chiar au un impresionant CV, in acest sens. De pilda, Adnana a aparut in videoclipurile trupelor Cocktail, Spitalul de Urgenta, Amor si Kyss, iar Hannah a fost solicitata de Labirint si Kyss. Dar, haideti sa dezvaluim identitatea fetelor. Pe Adnana o cheama, de fapt, Ana Stanescu, este din Bucuresti si momentan locuieste cu tata si bunica, ceea ce nu prea ii convine. Este fosta handbalista, portar la o echipa bunicica din Capitala. Apoi, a lucrat ca animatoare. Despre Ana Maria Iosifidis, alias Hannah, va spunem ca este din Tulcea, unde a si praticat, timp de noua ani, baletul. A ju-cat chiar si in "Lacul lebedelor", dar n-a fost distribuita in lebada-sefa, ci s-a aflat si ea, pe acolo, pe scena, in randul doi: "Nu e deloc usor sa stai pe poante, deja am stricat, in cei noua ani de balet, mai mult de 5 perechi. Si nu sunt tocmai ieftini. Noroc ca fosta noastra profesoara ii lua de la Bucuresti, cu doar 300.000 de lei perechea", isi aminteste Hannah. Cum in Capitala inca nu are un apartament, s-a mutat impreuna cu o buna amica, intr-o garsoniera, pentru care plateste chirie 100 de dolari.

PAIETE SI MARGELE. Tinutele pe care le poarta pe scena sunt gandite tot de "ispite": "Noi le croim, dupa care coasem paiete si margelute. Adnana si Hannah au pe Litoral un program relativ lejer. Cum programul se incheie dupa miezul noptii, dupa care mai dau o fuga impreuna cu amicii, in discoteci, nici ca reusesc sa se trezeasca la micul dejun. Doar la pranz scot capul din camera de hotel, ca doar li se face foame, dupa atata alergatura. Cina se anunta la orele 19:00, dar dansatoarele se tem sa puna vreun gram in plus, pe ele, asa ca o evita. Cand se desfasoara, turistii, mai ales cei straini, sunt fascinati de dansul lor din buric. Show-ul este gandit de Dinu Maxer, iar melodiile sunt compuse tot de el. Turistii cu dare de mana le rasplatesc cu cate un "ciubuc", in dolari sau euro. Fiecare dintre ele are cate un plan cu banii stransi pe Litoral: Adnana vrea sa-si cumpere haine scumpe, de firma, in timp ce Hannah viseaza la o bratara din aur, un model special, pe care l-a ochit intr-un magazin. Le-am urmarit comportamentul, caci e vestit faptul ca doua muieri nu fac purici prea multi, ca vedete. Dar, se ajuta, la machiaj, se sfatuiesc in privinta dansului isi mai imprumuta cate un tricou. Vor sa ajunga vestite si peste granita, de aceea se straduiesc sa fie unite, sa nu iasa barfe pe seama lor.

CU SALUPA
In timpul liber, dansatoarele fac plimbari cu salupa, impreuna cu impresarul lor, Dinu Maxer (foto). Pentru ca sunt frumusele, ba chiar au obtinut cateva titluri de miss, turistii au impresia ca cele doua sunt noile cuceri ale lui Maxer: "Este o relatie strict profesionala, desi multi ziaristi s-au inghesuit sa ma cupleze cu ele. Sunt cu mult mai mici, eu caut o femeie matura, nu mai am douazeci de ani ca sa umblu prin discoteci, cu pustoaice", spune Dinu.

×
Subiecte în articol: observator