x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Probleme în Capitală din cauza ninsorii

Probleme în Capitală din cauza ninsorii

08 Mar 2010   •   00:00

Zăpada a provocat în această seară probleme traficului rutier în Bucureşti, după ce din cauza ninsorii căzute peste zi s-a format polei, iar maşinile circulau bară la bară, în anumite zone.

În pofida faptului că Poliţia Rutieră a anunţat că nu sunt blocaje pe arterele principale, şoferii susţineau că întâmpină probleme în trafic din cauza ninsorii, care s-a intensificat spre seară. Spre exemplu în zona de Nord, între Arcul de Trimf şi Piaţa Victoriei, s-a circulat bară la bară, precum şi în zonele Tineretului şi Mihai Bravu - Piaţa Sudului.

De asemenea, poleiul a dat de furcă şoferilor în sectorul 5, zona Sebastian-Trafic Greu. De altfel, inspectorul şef Daniel Piştea de la Poliţia Rutieră Bucureşti a declarat că între orele 18.00 şi 19.00 circulaţia a fost îngreunată din cauza vremii, în stradă fiind deja reprezentanţii firmelor de deszăpezire care împrăştie material antiderapant.

În stradă dirijează circulaţia peste 100 de poliţişti, din care 70 de la Poliţia Rutieră şi restul de la Poliţia Capitalei. Primarul Capitalei Sorin Oprescu a convocat în această seară, pentru ora 21.30, la sediul municipalităţii, Comandamentul de iarnă, pentru a anunţa măsuri ce se impun în astfel de situaţii.

×
Subiecte în articol: observator