x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Procurorii Tribunalului Olt au cerut anularea permisului lui Bercea Mondial

Procurorii Tribunalului Olt au cerut anularea permisului lui Bercea Mondial

14 Mar 2011   •   15:07

Procurorii Parchetului Tribunalului Olt le-au solicitat magistraţilor de la Tribunal să anuleze permisul de conducere al lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, care ar fi fost obţinut fraudulos, Anghel neputând fi cer­cetat pentru dare de mită întrucât fapta s-a prescris.

Procurorul Eugen Iacobescu de la Parchetul Tribunalului Olt a declarat luni pentru corespondentul Mediafax că Sandu Anghel a avut în ultimii patru ani peste 20 de sancţiuni pe Codul Rutier. „Cele mai multe sanc­ţiuni, zece la număr, le-a primit în 2009. Un om care nu ştie să citească să primească permis de conducere”, a spus procurorul Eugen Iacobescu.

Potrivit sursei citate, procurorii au solicitat magistraţilor de la Tribunalul Olt anularea permisului de conducere al lui Sandu Anghel.

„S-a dat neînceperea urmăririi penale pentru infracţiunea de dare de mită în acest caz întrucât fapta s-a prescris. Am cerut în schimb Tribunalului Olt anularea permisului de conducere emis pe numele lui Sandu Anghel”, a mai spus pro­cu­rorul Eugen Iacobescu. Biroul de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt a anunţat, în 1 martie, că Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, este cercetat pentru „modul de dobândire” a permisului auto.

Tot luni, magistraţii Tribunalului Olt au decis prelungirea cu 30 de zile a mandatului de arestare pe numele lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, acuzat de tentativă de omor. De asemenea,  potrivit procurorului Eugen Iacobescu de la Parchetul Tribunalului Olt, Fănica Anghel, soţia lui Bercea Mondial, este cercetată pentru instigare la mărturie mincinoasă, după ce ar fi încercat să influenţeze martorii şi „să-i determine să spună altceva”.

×