x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Profețiile unui „Nostradamus” indian despre cel care va ridica România „ca prin miracol”

Profețiile unui „Nostradamus” indian despre cel care va ridica România „ca prin miracol”

30 Iun 2014   •   07:58
Profețiile unui „Nostradamus” indian despre cel care va ridica România „ca prin miracol”

Un bucovinean va juca un rol important atât pentru salvarea României, cât și pentru „mântuirea omenirii viitoare”, spunea profesorul indian R.A. Gupta Swami, acum un deceniu. El i-a prezis Elenei Ceaușescu în 1983 căderea cuplului prezidențial și execuția violentă, dar aceasta l-a numit șarlatan și l-a alungat.

Citește și Bucurestiul va fi Noul Ierusalim. Află ce spunea profetul indian Sundar Singh acum trei sferturi de secol despre România

Privim azi spectacolul mediatic al partidelor care-și caută liderul de urcat pe „tronul” de la Cotroceni, îndrebându-ne adeseori dacă „alesul” lor va fi și „Cel Ales” să aducă în sfârșit țara asta pe o cale a prosperității. Ne-au dezamăgit prea mult ultimele două decenii și jumătate (cărora le alăturăm cu aceeași amăreală în gură și în inimă alte patru decenii și jumătate de comunism) ca să mai avem încredere în mântuirea promisă a acestui neam. Totuși, ar trebui să mai avem speranțe - cel puțin predicțiile profesorului indian R.A: Gupta Swami, doctor în istoria religiilor și maestru spiritual, ne îndreptățesc să sperăm. Dacă este să luăm în seamă cele spuse de acesta în urmă cu câțiva ani, când a vizitat România, atunci mai avem o șansă, ca națiune și ca țară.

Dacă ar lua în seamă cuvintele profetului indian, partidele politice, în perspectiva alegerilor de la sfârșitul acestui an, ar trebui să-și caute liderul nu în Ardeal, nu în Oltenia de sub munți și nici măcar la București, ci... în Bucovina. Iată ce spunea R.A. Gupta Swami, în 2004, citat de situl YogaEsoteric.Net:


“Ceea ce mi-a purtat de curând paşii spre binecuvântatul pământ al Bucovinei este mai ales faptul că, într-un viitor nu prea îndepărtat, de aici va porni la întâlnirea cu destinul său cea mai puternică personalitate politică pe care s-ar părea că în curând o va cunoaşte mileniul care a început.....................................

Citește mai departe AICI ca să afli care sunt înfricoșătoarele predicții ale clarvăzătorului indian: implicarea României în cel de al III-lea război mondial, decăderea și salvarea națiunii române, cine va fi liderul mesianic al românilor.

×
Subiecte în articol: felicia prezicere Gupta Swami nostradamus