x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Profesorii repetenti

Profesorii repetenti

28 Iul 2004   •   00:00

Rezultatele primei repartizari computerizate a celor 9.610 de cadre didactice care au obtinut minimum nota 7 la concursul de titularizare au fost afisate luni seara pe site-ul www.titularizare.edu.ro.

EUGENIA MIHALCEA

Conform acestor date, 4.152 dintre cei 9.610 de dascali care si-au depus fisa de optiuni pentru aceasta repartizare nu au reusit sa ocupe un post, desi numarul posturilor titularizabile disponibile la nivel national a fost de 14.691. Cele 9.503 de posturi titularizabile ramase neocupate vor fi distribuite in cadrul unei a doua repartizari ce va avea loc azi. Cadrele didactice care au obtinut la titularizare minimum nota 7 pot participa la aceasta a doua sesiune numai daca si-au depus ieri o noua fisa de inscriere, in care au formulat optiuni pentru posturile disponibile din toate judetele.

STATISTICA. Din datele statistice prezentate de Ministerul Educatiei si Cercetarii, la concursul de titularizare din iulie s-au inscris 46.158 candidati. Dintre acestia, doar 13.952 au obtinut medii peste 7 si numai 9.610 au facut optiuni pentru prima repartizare computerizata.

LOCURI

Cele mai multe posturi titularizabile ramase disponibile dupa prima sesiune de repartizare se gasesc in judetele din nordul tarii: Iasi - 412, Bacau - 434, Vaslui - 430, Mures - 386, Botosani - 375, Satu-Mare - 372, Suceava - 272. In Capitala mai sunt disponibile 281 de catedre titularizabile. O a treia sesiune de repartizare computerizata va avea loc la 4 august pentru ocuparea posturilor de suplinitori calificati, catedrele ramase disponibile dupa aceasta a treia sesiune de repartizare urmand sa fie distribuite la 5 august, prin sedinta publica, de catre inspectoratele scolare judetene.

×
Subiecte în articol: observator