x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Prognoza - De la 27°C ziua, la 2°C noaptea

Prognoza - De la 27°C ziua, la 2°C noaptea

de Dana Purgaru    |    11 Sep 2006   •   00:00
Prognoza - De la 27°C ziua, la 2°C noaptea

Vremea va continua sa fie frumoasa in tara noastra astazi si in perioada care va urma. In timpul zilei, cerul va fi variabil, iar noaptea norii vor disparea aproape complet. Vestea proasta este insa ca racoarea noptilor si a diminetilor se va mentine, astfel temperaturile vor cobori de la aproape 30 de grade la amiaza la 2-4 grade dupa asfintit. Totusi, nu este ceva neobisnuit pentru luna septembrie. "Regimul termic diurn va fi cel normal pentru aceasta perioada, valorile termice fiind intre 20 si 27 grade in cursul dupa-amiezelor", a consemnat meteorologul Doina Marasoiu. Cei care se mai afla la malul Marii Negre se vor putea bucura de soare, insa va fi destul de racoare, in jur de 23 de grade, iar apa marii va avea in jur de 20 de grade.

In Capitala, vremea va fi frumoasa, cu cerul variabil, mai mult senin noaptea, iar vantul va sufla slab pana la moderat.

Si la munte timpul va fi frumos, va fi destul de cald la amiaza, iar vantul va sufla slab. Doar in zona inalta vor fi posibile unele intensificari, iar dimineata, pe vai, vor fi conditii de ceata. (Dana Purgaru)

×
Subiecte în articol: observator