x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Program religios la biserica din Bezded

Program religios la biserica din Bezded

de Luminita Ciobanu    |    31 Mar 2010   •   00:00
Program religios la biserica din Bezded
0-117284-bezded.jpgCredincioşii vor putea petrece şi în acest an Sărbatorile pascale în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.

La Biserica din Bezded aflată în Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale ASTRA programul religios va debuta joi, 1 aprilie, la ora 17:00, cu Denia celor 12 Evanghelii, va continua cu Prohodul Domnului, vineri, la aceeaşi oră, apoi cu slujba de Înviere sâmbătă noaptea, începând cu orele 24:00.
Accesul la Biserica din Bezded va fi posibil pe poarta principală şi pe cea din zona bisericii (pe Aleea Elevilor).

Programul religios nu se va opri aici, continuând duminică, la ora 12:00, cu cea de-a doua slujbă de Înviere. Alte slujbe vor avea loc în dimineţile zilelor de luni, 5 aprilie, marţi, 6 aprilie, precum şi vineri, 9 aprilie, când va fi sărbătorit Izvorul Tămăduirii.

Pe de altă parte, cei care doresc să parcurgă "itinerariul spiritual al tradiţiilor de Înviere" pot vizita expoziţia de icoane pe sticlă, selecţionate din Colecţia Complexului Naţional Muzeal ASTRA, deschisă la Casa Hermes. Pe de altă parte, la Casa Artelor sibienii şi nu numai, pot descoperi o frumoasă expoziţie de ţesături realizate odinioară cu migală şi artă de ţărăncile din sudul Transilvaniei.

×
Subiecte în articol: observator