x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator UPDATE: Parlamentul ar putea vota bugetul pe 2 martie

UPDATE: Parlamentul ar putea vota bugetul pe 2 martie

23 Feb 2021   •   16:25
UPDATE: Parlamentul ar putea vota bugetul pe 2 martie
Sursa foto: Lucian Alecu

UPDATE: Conducerea celor două camere ale Legislativului au decis, marți, programul de dezbatere şi adoptare a proiectului Legii bugetului de stat şi Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2021, votul final urmând a fi dat marți, 2 martie.

Potrivit programului, parlamentarii pot depune amendamente până joi, 25 februarie, la ora 10.00, urmând ca de la ora 12.00 să aibă loc ședințe comune ale comisiilor de specialitate pentru examinarea, avizarea și depunerea avizelor.

Dezbateri în cadrul Comisiilor pentru buget, finanţe şi bănci cu ordonatorii principali de credite şi elaborarea rapoartelor asupra Proiectului Legii bugetului de stat şi a Proiectului Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2021 urmează a avea loc începând de joi, de la ora 16.00, până sâmbătă, la ora 14.00.

Luni, 1 martie, urmează să fie depuse rapoartele rapoartelor Comisiilor pentru buget, finanţe şi bănci, iar marți, 2 martie, să aibă loc votul final.

Știre inițială: Proiectul legii bugetului de stat pe anul 2021 a fost transmis, marți dimineață, Parlamentului spre dezbatere și aprobare, anunță Guvernul.

Proiectul Legii bugetului de stat pentru 2021 a fost aprobat, luni seara, în ședința de Guvern, în forma finală, după ce a primit avizul Consiliului Legislativ. Guvernul a aprobat și hotărârea privind plata salariilor restante ale minerilor.

Luni, Bugetul de stat pe anul 2021 a primit, luni, aviz favorabil cu propuneri și observații din partea Consiliului Legislativ.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat că parlamentarii liberali susțin propunerea formulată de Executiv.

×