x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Prostie sau sărăcie? Un poliţist din Teleorman şi-a amanetat pistolul şi muniţia din dotare pentru a face rost de bani

Prostie sau sărăcie? Un poliţist din Teleorman şi-a amanetat pistolul şi muniţia din dotare pentru a face rost de bani

04 Iul 2012   •   17:33
Prostie sau sărăcie? Un poliţist din Teleorman şi-a amanetat pistolul şi muniţia din dotare pentru a face rost de bani

Un politist din judetul Teleorman si-a amanetat pistolul si munitia din dotare pentru a face rost de bani. Omul legii, dar si cumparatorul au fost arestati preventiv sub acuzatia de nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

Surse judiciare citate de Mediafax sustin ca politistul si-a vandut arma si munitia din dotare din cauza unor probleme financiare, tranzactia avand loc in municipiul Rosiorii de Vede.

"Ancheta este desfasurata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Teleorman. Agentul este cercetat de procurori pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor, el si persoana care a achizitionat arma au fost retinuti pentru 24 de ore, iar ulterior, completul de judecata a decis arestarea preventiva pentru 29 de zile. Este un agent de politie din cadrul Politiei Judetene Teleorman", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Teleorman, comisar Adrian Ilicea.

Agentul si-a dat demisia din Politie.

Decizia de arestare preventiva a celor doi poate fi atacata cu recurs la Curtea de Apel Bucuresti.

×
Subiecte în articol: politist amanet pistol armament