x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Protest al asistenților medicali în Capitală

Protest al asistenților medicali în Capitală

03 Noi 2020   •   13:06
Protest al asistenților medicali în Capitală
Sursa foto: Lucian Alecu

Mai multe cadre medicale s-au adunat in această dimineață, în fata Guvernului, nemultumite de conditiile de lucru actuale. Ei susțin că nu mai pot, au obosit, sunt bolnavi și cer plata salariilor restante și deblocarea posturilor.

Leonard Bărăscu, președintele Sanitas, acuză lipsa de comunicare dintre guvernanți și reprezentanții cadrelor medicale din România.

„În afară de strategiile astea de criză idioate pe care le-au luat unii, e vorba de colegii din spital care nu mai pot, au obosit, sunt bolnavi. Dorim ca problemele ce țin de salarizare să se rezolve, adică stimulentul de risc. Apoi este vorba de deblocarea posturilor, foarte importantă astăzi. În afară de strategiile astea de criză idioate pe care le-au luat unii, e vorba de colegii din spital care nu mai pot, au obosit, sunt bolnavi. Astăzi câțiva lideri Sanitas sunt deja cu COVID, sunt pozitivi“, a spus Leonard Bărăscu, președintele Asociației Sanitas.

Membrii Federației Sanitas au anunțat că vor ieși în stradă în fiecare zi de Marți, până când toate problemele reclamate se vor rezolva.


Foto Lucian Alecu - Jurnalul

×
Subiecte în articol: protest asistenti medicali