x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Transportatorii și fermierii au blocat traficul pe DN2: „Rămânem în stradă! Am primit numai promisiuni”

Transportatorii și fermierii au blocat traficul pe DN2: „Rămânem în stradă! Am primit numai promisiuni”

de Redacția Jurnalul    |    12 Ian 2024   •   19:51
Transportatorii și fermierii au blocat traficul pe DN2: „Rămânem în stradă! Am primit numai promisiuni”

Circulația rutieră este blocată vineri seara în totalitate pe ambele sensuri de mers ale DN 2, în localitatea Afumați, la limita cu orașul Volntari, după ce manifestanții din transporturi și agricultură au părăsit mașinile și protestează la pas.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, în contextul protestelor transportatorilor rutieri/fermieri, care au circulat cu viteză redusă pe timpul zilei pe DN 2 și Centura Capitalei, îngreunând traficul, la această oră șoferii mașinilor prezente pentru manifestare au coborât din acestea și protestează pedestru.

Astfel, este blocată circulația pe ambele sensuri de mers ale DN 2, în localitatea Afumați, la limita cu orașul Voluntari.

„În urma întâlnirii cu premierul României, am primit promisiuni verbale, că vor fi înființate grupuri de lucru cu ministerele de resort, începând de luni. Decizia de a protesta aparține fiecaruia. Eu rămân în stradă. Am primit promisiuni, comisii de lucru. Vrem să nu mai muncim gratis în România”, a spus Dănuț Andruș, reprezentantul agricultorilor.

 

știre în curs de actualizare

×
Subiecte în articol: protest blocat