x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Protestul fermierilor și transportatorilor. Întâlnirea de la Ministerul Finanțelor a fost amânată

Protestul fermierilor și transportatorilor. Întâlnirea de la Ministerul Finanțelor a fost amânată

de Redacția Jurnalul    |    14 Ian 2024   •   12:00
Protestul fermierilor și transportatorilor. Întâlnirea de la Ministerul Finanțelor a fost amânată
Sursa foto: antena3CNN

 Întâlnirea transportatorilor și fermierilor de la Ministerul Finanțelor a fost amânată din motive necunoscute, anunță reprezentanții Guvernului. Protestatarii au fost așteptați la sediul ministerului de o delegație condusă de ministrul Marcel Boloș. Întâlnirea a fost reprogramată.

Întâlnirea trebuia să înceapă duminică, la ora 11.00. Delegația protestatarilor a solicitat amânarea discuției.

„Astăzi, la ora 11.00, la sediul MF a fost programată o întâlnire între conducerea instituției și o delegație formată din reprezentanții fermierilor și transportatorilor. Din motive care nu ne sunt cunoscute, delegația acestora nu s-a prezentat la întrevedere și a solicitat amânarea discuțiilor pentru ora 14.00.Reprezentanții MF rămân deschiși la orice propunere de reprogramare a întâlnirii sau la stabilirea unei noi modalități de comunicare pentru a aborda revendicările și problemele ridicate”, a transmis Ministerul de Finanțe.

Protestul transportatorilor și fermierilor continuă duminică deși sâmbătă aceștia au avut discuții și au semnat acorduri cu miniștrii Agriculturii și Transporturilor. De asemenea, protestatarii au mai avut o întâlnire la Autoritatea pentru Supraveghere Financiară.

×
Subiecte în articol: transportatori fermieri guvern