x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Protestatar AUR: Sataniștii beau sângele copiilor români și fac friptură din carnea lor

Protestatar AUR: Sataniștii beau sângele copiilor români și fac friptură din carnea lor

de Redacția Jurnalul    |    10 Mai 2023   •   15:00
Protestatar AUR: Sataniștii beau sângele copiilor români și fac friptură din carnea lor
Sursa foto: Captura video

Protestul AUR din fața Palatului Parlamentului a adunat mai multe personaje pitorești. O doamnă explica unor cetățeni de ce are loc acest protest.

„Reptilele alea se hrănesc cu sânge de copii, de om și carnea este comercializată (...) e 4.600 de dolari o porție la sataniști. Asta a fost. Copiii de români sunt copii sănătoși. Vor carnea copiilor români. În caz că se va întâmpla ceva, Ferească Dumnezeu, eu vă zic legea pe care o dau de la Bruxelles aicea este abuzivă și neconstituțională. Voi aveți dreptul să vă apărați. Pentru voi nu mai există lege, suntem pe proprie răspundere tot poporul. În Ucraina a fost bombardat sediul unde se prelucra adrenocromul ăla, sângele de la oameni în fiolă la sataniști. Fără aia moare. De-aia urgentează legile astea. De-aia a ieșit lumea. Copiii de români sunt cei mai deștepți copii. Copiii de români sunt cei mai sănătoși, suntem favoriți. Am făcut live-uri peste live-uri. În loc să faceți un trai decent pentru copiii defavorizați, voi îi luați și îi sacrificați. Făceți-le muncă la domiciliu la mamele care au grijă de copii,” a spus protestara.

Protestul AUR a fost organizat ca reacție la un proiect de lege privind „organizarea activității de prevenire a separării copilului de familie” propus de govern.

În timpul protestului, manifestanţii AUR au strigat: "Nu cedăm, copiii îi apărăm", "Ruşine, ruşine să vă fie", "Nu vrem să fim conduşi de hoţi".

 

Protest AUR

×
Subiecte în articol: Protest AUR satanisti