x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Proteste la București pentru Familia Furdui

Proteste la București pentru Familia Furdui

19 Noi 2021   •   09:55
Proteste la București pentru Familia Furdui

Alianța Familiilor din România organizează, pe 20, 28 noiembrie și pe 18 decembrie, în Piața Universități, respectiv Piața Victoriei din București, între orele 12.00 și 18.00, proteste împotriva acțiunilor abuzive ale Serviciului de Protecție a Copilului din Germania (Jugendamt), care i-a ridicat, pe 26 aprilie 2021, fără o avertizare în prealabil, pe cei șapte copii ai Cameliei și ai lui Petre Furdui. [Detalii: https://furduifamily.org/]

De atunci aceștia nu au fost redați părinților, în ciuda intervențiilor familiei și protestelor organizate în diverse orașe din Europa si Statele Unite.

Ne dorim din inimă să avem impact și Dumnezeu să lucreze prin aceste noi manifestații!

Așadar va așteptăm de inceput pe 20 noiembrie la  Universitate ora 12:00 alături de noi, alături de familia Furdui.

Protestele din 28 noiembrie si 18 decembrie vor avea loc in Piata Victoriei. Va asteptam cu drag!

ARTICOLUL 16 DIN DECLARATIA UNIVERSALA A DREPTURILOR OMULUI 

Articolul 16 din Declaratia Universala a Drepturilor Omului afirma: "Cu incepere de la implinirea virstei legale, barbatul si femeia, fara nici o restrictie in ce priveste rasa, nationalitatea sau religia, au dreptul de a se casatori si de a intemeia o familie. ... Familia constituie elementul natural si fundamental al societatii si are dreptul la ocrotire din partea societatii si a statului". Familia romana isi cere drepturile. Aceste drepturi le pledam, le-am pledat din 2006 incoace, si vom continua sa le pledam. Sunt cele mai pretioase dintre drepturi dar si cele mai abuzate azi. Pretuiti-le!

×
Subiecte în articol: Alianța Familiilor din România