x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Provocare Dan Voiculescu: ceasul lui Mircea Badea şi vioara Ioanei Iordache

Provocare Dan Voiculescu: ceasul lui Mircea Badea şi vioara Ioanei Iordache

10 Noi 2010   •   00:00

Vicepreşedintele Senatului, senatorul PC Dan Voiculescu, a dat ieri startul unei licitaţii online, pe blogul personal (http://danvoiculescu. net/blog/), pentru a ajuta un copil excepţional, Ioana Iordache, premiată la numeroase concursuri naţionale şi internaţionale.

Pentru a ţine pasul cu talentul cu care a fost înzestrată, Ioana, un copil de 16 ani provenit dintr-o familie de intelectuali, are nevoie de o vioară performantă, care costă între 2.000 şi 4.000 de euro. Obiectul licitat este ceasul lui Mircea Badea, obţinut de Dan Voiculescu în urma unui schimb "neimpozabil". Suma obţinută va fi constituită într-un fond pe care vicepreşedintele Senatului îl va completa cu oricât e nevoie pentru ca Ioana să-şi poată achiziţiona instrumentul visat.
De asemenea, copilul va beneficia de atenţia necesară pentru pregătirea unei cariere pe termen lung. Licitaţia va dura o săptămână, iar suma de plecare, potrivit lui Dan Voiculescu, este "oricât, cererea va fi oricum mare". "Îmi rezerv şi eu dreptul de a licita: îmi place ceasul...", a precizat Voiculescu. (C.V.)

×
Subiecte în articol: observator