x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Purtătorul de cuvânt al Primăriei Timişoara, bătut în plină stradă

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Timişoara, bătut în plină stradă

20 Iul 2011   •   11:42
Purtătorul de cuvânt al Primăriei Timişoara, bătut în plină stradă

Incident grav pe un bulevard din centrul Timisoarei. Marti seara, purtatorul de cuvant al Primariei, Flavius Boncea, a fost atacat de mai multi indivizi care i-au aplicat mai multe lovituri cu pumnii. Informatia a fost confirmata, pentru opiniatimisoarei.ro, de Inspectoratul de Politie Timis.

Purtatorul de cuvant al IPJ Timis a precizat ca nu a fost inca depusa o plangere la Sectia 2, pe raza careia se afla bulevardul Vasile Parvan unde s-ar fi petrecut altercatia, dar ca un prieten al lui Flavius Boncea i-a informat ca o va face in cursul acestei zile, dupa ce-si va scoate un certificat medico-legal.

Politistii spun ca Boncea ar fi mers impreuna cu un prieten in Complexul Studentesc sa manance, iar apoi s-ar fi indreptat singur catre casa. In fata blocului a fost agresat de doua persoane, care i-au cerut mai intai doua tigari.

"Deocamdata, la Sectia 2 de Politie nu s-a depus niciun act. Un cunoscut de-al lui a fost si a anuntat la sectie. Urmeaza sa isi scoata certificat medico-legal si, in functie de numarul de ingrijiri medicale, se va cauta incadrarea juridica a faptei. A fost batut pe bulevardul Vasile Parvan", a declarat, pentru opiniatimisoarei.ro, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie, Andreea Cinteza.

×