x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator (P) Quickmobile si-a servit clientii “la 10 maini” de Black Friday

(P) Quickmobile si-a servit clientii “la 10 maini” de Black Friday

28 Noi 2012   •   00:05
(P) Quickmobile si-a servit clientii “la 10 maini” de Black Friday

Cel mai important lucru de Black Friday pentru un magazin online nu este sa aiba multi clienti, ci sa aiba multi clienti multumiti.

Magazinul online QuickMobile a inregistrat la ora 2:00 peste 10 comenzi pe minut, pentru ca in jurul orei 10:00 sa ajunga la 120 comenzi pe minut, ceea ce inseamna un succes enorm pentru o zi de cumparaturi. Site-ul QuickMobile.ro a fost accesat de 165.000 de vizitatori unici pe 23 noiembrie.

“Suntem extrem de bucurosi ca am putut face fata comenzilor, in pofida incidentelor tehnice inerente unui astfel de asalt comercial. Cifrele arata multumirea clientilor ca isi pot cumpara produsul dorit cu un efort financiar minim”, declara Matei Tiboc, directorul diviziei online QuickMobile

Black Friday este o sarbatoare de import foarte apreciata de romani, dovada fiind numarul mare de clienti care asalteaza magazinele. QuickMobile a avut, in aceasta sarbatoare a clientului, 3.430 de cumparatori norocosi, care au luat garantiile extra sau garantiile plus cu reducere de 99%.

Clientii au economisit in total 11.400.000 lei cu ocazia Black Friday. “Cel mai mare castig al unui magazin este sa aiba clienti castigatori, pentru ca se naste dorinta de a reveni la acel magazin”, a mai spus Matei Tiboc, directorul diviziei online QuickMobile

Quickmobile anunta onorarea tuturor comenzilor
In continuarea Black Friday, QuickMobile a avut si campania Black Quickend, cu reduceri oferite pe parcursul intregului weekend. Peste 4.380 de garantii au fost vandute tot la o reducere 99%, iar clientii au economisit 13.700.000 lei. Site-ul QuickMobile.ro a fost accesat de 205.000 de vizitatori unici.

QuickMobile isi linisteste clientii prin asigurarea ca toti cei care au apucat sa comande produsele la preturi reduse le vor primii in cel mai scurt timp indiferent de situatia stocurilor. Asadar vor fi pe deplin evitate situatiile in care utilizatorii ar trebui sa plateasca diferente pentru ca produsele la promotie au fost epuizate si completate cu altele dar la pret intreg.

Despre QuickMobile
QuickMobile, unul dintre cei mai mari importatori si distribuitori la nivel national, a fost infiintat in 2005, iar in prezent are peste 1.000.000 de clienti si peste 150 de angajati. Cifra de afaceri, de 19 milioane euro la nivelul anului 2011, este estimata sa atinga 30 milioane euro in acest an.

×