x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Radu Tudor, despre scandalul din Armată: „Acum pricepem de ce vi s-a forțat mâna să plecați de la MApN”

Radu Tudor, despre scandalul din Armată: „Acum pricepem de ce vi s-a forțat mâna să plecați de la MApN”

05 Ian 2019   •   14:49
Radu Tudor, despre scandalul din Armată: „Acum pricepem de ce vi s-a forțat mâna să plecați de la MApN”

Jurnalistul Radu Tudor lansează un atac neașteptat la adresa ministrului Apărării, Gabriel Leș. El susține că a acționat jenant în încercarea de a-l mazili pe șeful Statului Major, Nicolae Ciucă, și arată că abia acum se înțelege mai bine de ce a fost forțat să demisioneze fostul ministru al Apărării, Mihai Fifor.

”Domnule fost ministru Mihai Fifor, actualul ministru Gabriel Les a gresit, a venit in CSAT cu propuneri in afara legii, drept pentru care decretul președintelui era inevitabil. Armata nu putea ramane fara seful ei militar. Nu mai punem în discuție modul jenant in care ministrul a procedat față de comandantul militar al Armatei Române, generalul Nicolae Ciucă, un om atât de prețuit de militari și nu numai. Îndrăznesc să cred că dvs n-ați fi procedat asa cum a făcut-o succesorul dvs. Ați ales în mod ciudat să demisionați, deși ați avut un mandat foarte bun ca ministru al apărării. Dacă e să vorbim de jocuri politice necurate, acum pricepem de ce vi s-a forțat mâna sa plecați de la MApN.”, scrie Radu Tudor.

×