x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Raed Arafat, despre Paște: Speranța noastră este să se ajungă să fie mult mai bine decât anul trecut

Raed Arafat, despre Paște: Speranța noastră este să se ajungă să fie mult mai bine decât anul trecut

16 Mar 2021   •   10:13
Raed Arafat, despre Paște: Speranța noastră este să se ajungă să fie mult mai bine decât anul trecut
Sursa foto: Lucian Alecu

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a declarat că anul acesta, de Paște, este speranța să existe o mai mare libertate comparativ cu anul trecut.

„Speranţa noastră este să se ajungă să fie mult mai bine decât anul trecut, adică să nu se sărbătorească în sensul cum s-a sărbătorit anul trecut, ci mult mai bine şi mai aproape de normalitate. Normal că aceste lucruri pot fi discutate, nu vin acum să spun că va fi aşa sau va fi aşa, asta nu e o decizie care o ia doctorul Arafat, e o decizie care se discută, care se ia ca de obicei la nivelul Grupului tehnico-ştiinţific, care propune la nivelul CNSU şi aşa mai departe”, a declarat Raed Arafat, la Digi 24, luni seară, referindu-se la perioada sărbătorilor de Paşte.

De asemenea, Arafat a adăugat că totul depinde de situaţia epidemiologică.

„Speranţa noastră este să avem o mai mare libertate decât a fost anul trecut. Depinde şi de situaţia epidemiologică şi de toate celelalte aspecte. Dar să vin să spun că mutăm ora şi schimbăm slujba, aşa ceva vă daţi seama că sunt bazaconii”, a mai declarat Arafat.

Pe de altă parte, acesta a precizat că unele zone ar putea fi în carantină de Paște, în timp ce în altele ar putea fi luate unele măsuri speciale.

„Este posibil, dacă există zone mult mai afectate şi situaţia în ele mult mai gravă, să fie alte măsuri luate. Sperăm să ajungem la Paşti să avem o situaţie mai normală, dar dacă sunt zone sub carantină, care sunt mai afectate, poate că acolo vor fi măsuri speciale, se vor adapta măsurile pentru noaptea Paştelui. Dar nu mă grăbesc să mă pronunţ eu”, a mai declarat Raed Arafat.

 

×
Subiecte în articol: raed arafat paste