x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Rafila: Nu cred că ploșnițele au informația până unde este Sectorul 5 și de unde începe Sectorul 4

Rafila: Nu cred că ploșnițele au informația până unde este Sectorul 5 și de unde începe Sectorul 4

de Redacția Jurnalul    |    25 Mar 2024   •   23:45
Rafila: Nu cred că ploșnițele au informația până unde este Sectorul 5 și de unde începe Sectorul 4

„Eu nu cred că ploșnițele au așa o informație până unde este Sectorul 5 și de unde începe, de exemplu, Sectorul 4”, spune Alexandru Rafila, după ce elevii din Sectorul 5 stau luni acasă pentru dezinsecția în școli. Combaterea acestor insecte se face prin măsuri igienice.

„Eu nu știu exact care este cauza că fix în Sectorul 5... Eu nu cred că ploșnițele au așa o informație până unde este Sectorul 5 și de unde începe, de exemplu, Sectorul 4. În mod evident, este vorba de asigurarea condițiilor igienice în școli. Combaterea acestor insecte, acestor paraziți se face și prin informarea familiilor copiilor, a copiilor, pentru că aceleași măsuri igienice trebuie luate și la domiciliul fiecăruia dintre ei. Sigur, poate fi o problemă legată de o activitate intensă sau o recrudescență a apariției acestor insecte, dar nu pot să fac niciun comentariu. Este foarte bine că se face în Sectorul 5 dezinfecție și lucrul ăsta este foarte bun”, spune Alexandru Rafila.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a solicitat aparatului de specialitate din cadrul primăriei demararea tuturor demersurilor necesare pentru suspendarea cursurilor în instituțiile de învățământ din sector luni, pentru dezinsecție în şcoli şi în perimetrul acestora, începând de vineri, 22 martie, după finalizarea orelor de curs.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Alexandru Rafila plosnite