x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Răfuială în lumea interlopă suceveană. BMW-ul seria 5 a unui bărbat din Suceava a fost incendiat

Răfuială în lumea interlopă suceveană. BMW-ul seria 5 a unui bărbat din Suceava a fost incendiat

de Paul Ciurari    |    16 Oct 2012   •   16:09
Răfuială în lumea interlopă suceveană. BMW-ul seria 5 a unui bărbat din Suceava a fost incendiat
Sursa foto: Bogdan Cesaru/Intact Images

În noaptea de luni spre marţi, maşina BMW seria 5 a unui sucevean a început să ardă ca o torţă, flacăra fiind înaltă de câţiva metri. Autoturismul era parcat lângă un bloc şi ardea doar în partea din faţă. Localnicii s-au alertat şi au sunat la 112 abia când au a explodat parbrizul maşinii. Pompierii sosiţi la faţa locului au reuşit să stingă rapid incendiul, iar apoi, împreună cu criminaliştii, au concluzionat că era vorba de o mână criminală.

În urma anchetei oamenii legii au stabilit că maşina îi aparţine unui bărbat de 32 de ani din Suceava, stabilit în Franţa. Autoturismul se afla în folosinţa lui Cimpoieş Cătălin de circa trei săptămâni, un bărbat de 39 de ani din Suceava. Acesta din urmă este un personaj destul de controversat, fiind cunoscut ca apropiat de lumea interlopă din Suceava. La începutul acestui an a fost implicat într-un scandal în care era acuzat de faptul că cerea taxă de protectie unor oameni de afaceri din oraş.

Zvonurile spun că până acum a scăpat de mai multe probleme datorită unor "îngeri păzitori” din IPJ Suceava, mama sa fiind angajată timp de mulţi ani în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie. Am încercat să-l contactăm telefonic pe acesta, însă nu a fost de găsit.
În prezent cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului investigaţii criminale Suceava, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de "distrugere”, în vederea stabilirii condiţiilor producerii evenimentului.

×