x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Raiul Clătitelor, de la Moneasa

Raiul Clătitelor, de la Moneasa

de Elena Stan    |    27 Iul 2008   •   00:00
Raiul Clătitelor, de la Moneasa

SĂRBĂTOARE  ●  Festival cu peste 15.000 de turişti
Vizitatorii Festivalului au fost întîmpinaţi cu muzică şi voie bună, grătare cu mici, bere şi, bineînţeles, renumitele clătite de Moneasa.



SĂRBĂTOARE  ●  Festival cu peste 15.000 de turişti
Vizitatorii Festivalului au fost întîmpinaţi cu muzică şi voie bună, grătare cu mici, bere şi, bineînţeles, renumitele clătite de Moneasa.

Astăzi se încheie a opta ediţie a Festivalului Clătitelor de la Moneasa din judeţul Arad. Timp de două zile localnicii şi cei peste 15.000 de turişti prezenţi la Festival au avut parte de muzică populară bună, concursuri, spectacole artistice şi clătite cît cuprinde. "Avem peste 50 de feluri de clătite, astfel încît toată lumea să fie mulţumită. Clătitele sînt cu brînză, cu carne, cu gem, cu dulceaţă, cu orice cere clientul. La standurile din parcul staţiunii Moneasa clătitele se dau gratis între anumite ore. La restaurante şi în celelalte locaţii unde se servesc clătite, acestea se plătesc", ne-a declarat Terente Condrea, primarul din Moneasa, principalul organizator al Festivalului.

CONCURSURI.
În cadrul festivalului au loc diferite concursuri pentru turişti, pentru politicieni şi pentru ziarişti, iar premiile constau în clătite gratis pentru grupul cîştigătorului, un sejur de cîteva zile la Moneasa pentru două persoane etc. Unul dintre momentele cele mai aşteptate a fost concursul de făcut clătite dintre mai multe primării din judeţ.

DISTRACŢIE.
Persoanele prezente la festival au putut asculta muzică bună cîntată de artişti de renume precum Mircea Rusu Band, Florica Zaha şi Lucian Drăgan. În plus, iubitorii muzicii de fanfară vor putea asculta concertul fanfarei Eisenbahner Musicanten din Freiburg – Germania. La ediţia de anul trecut au fost pregătite şi consumate peste 12.000 de clătite, record pe care organizatorii estimează că-l vor depăşi anul acesta. Evenimentul a fost organizat de Primăria Moneasa cu sprinjinul tuturor investitorilor din staţiune.

×
Subiecte în articol: observator clatite moneasa