x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Raport MEC - CNH a "descoperit Mongolia"

Raport MEC - CNH a "descoperit Mongolia"

de Monalise Hihn    |    28 Feb 2007   •   00:00
Raport MEC - CNH a "descoperit Mongolia"

Directorii si angajatii Companiei Nationale a Huilei (CNH) au efectuat in 2005-2006 deplasari in Mongolia, Sri Lanka, unde au participat la seminarii precum "Descopera Mongolia" sau "Protectia mediului ambiant", releva un raport aflat pe pagina de internet a Ministerului Economiei si Comertului (MEC).

Suma totala cheltuita pe asemenea deplasari s-a ridicat la aproape 90.000 de euro. Inginerul Valeriu Butulescu a participat in perioada 22-23 decembrie 2006, in Sri Lanka, la simpozionul international cu tema "Protectia mediului ambiant", dar si la Forumul Minier "Discover Mongolia", in perioada 11-18 septembrie, alaturi de Ioan Urdea.

Directorul general al CNH, Daniel Surulescu, a efectuat deplasari la seminarii pe teme ca "A 15-a sesiune anuala a Comitetului pentru Energie Durabila din cadrul Comisiei Economice pentru Europa a ONU" sau "Probe tehnologice la uzina producatorului instalatiei mobile de producere a azotului (instalatie de inertizare)" in Polonia, Cehia, Germania, Austria si Elvetia, numarul total al zilelor petrecute in deplasarile din cele cinci state ridicandu-se la 24. Deplasarile directorului general al CNH s-au facut conform mai multor ordine ale ministrului Economiei din perioada 2005-2006.

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a dispus ca de la 6 ianuarie informatiile referitoare la cheltuielile de delegatie in tara si in strainatate ale personalului CNH sa fie clasificate ca fiind cu caracter public.

×
Subiecte în articol: observator