x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Raportul de expertiză psihiatrică a fost finalizat! Magdalena Şerban avea discernământ când a ucis la metrou

Raportul de expertiză psihiatrică a fost finalizat! Magdalena Şerban avea discernământ când a ucis la metrou

26 Feb 2018   •   16:29
Raportul de expertiză psihiatrică a fost finalizat! Magdalena Şerban avea discernământ când a ucis la metrou

Apar noi informaţii în cazul criminalei de la metrou. Potrivit concluziilor expertizei psihiatrice, Magdalena Şerban avea discernământ în momentul comiterii faptelor.

Reamintim că în seara de 12 decembrie, în timp ce se afla pe peronul staţiei demetrou Dristor 1,Magdalela Şerban a împins-o pe Alina Ciucu în faţa metroului.

Tânăra de 25 a murit pe loc, fiind lovită de trenul ce tocmai intra în staţie.

Cu câteva ore înainte,Magdalena Şerban o împinsese pe Alexandra spre linia de metrou în staţia Costin Georgian, însă tânăra a opus rezistenţă şi a scăpat cu viaţă.Astăzi, surse judiciare au declarat că raportul de expertiză psihiatrică a fost finalizat, concluzia fiind că femeia de 36 de ani avea discernământ în momentul comiterii faptelor. 

Ceea ce înseamnă că Magdalena Şerban va putea fi condamnată pentru infracţiunile pe care le-a comis. 

Magdalena Şerban a fost arestată preventiv în 13 decembrie de către Tribunalul Bucureşti, pentru omor calificat şi tentativă de omor, ea fiind internată la Spitalul Penitenciar Jilava. Observator.tv

×