x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Răscoală în Bucureşti: 50 de oameni au blocat Şoseaua Petricani

Răscoală în Bucureşti: 50 de oameni au blocat Şoseaua Petricani

15 Feb 2012   •   19:01
Răscoală în Bucureşti: 50 de oameni au blocat Şoseaua Petricani

Circa 50 de persoane nemultumite de intreruperile frecvente de curent din ultimele zile au pornit un protest spontan si au blocat, pentru cateva zeci de minute, circulatia pe soseaua Petricani din Bucuresti.

Oamenii sunt nemultumiti de faptul ca, desi platesc energia electrica in fiecare luna si sunt la zi cu plata facturilor, de mai multe zile alimentarea cu energie electrica in zona este constant intrerupta.

"De zece zile stam in frig, pentru ca avem centrale care nu pot merge fara curent electric. De zece zile avem curent doar cateva ore pe zi", striga o femeie nemultumita de desele intreruperi ale curentului electric.

Oamenii agita facturi si chitante care atesta ca au platit la zi facturile de electricitate si spun ca refuza sa plece pana cand problemele nu se opresc.

Doua echipaje de jandarmi au fost trimise sa rezolve situatia si sa deblocheze soseaua, insa negocierile dintre acestia si protestatari nu au avut succes.

"Se poarta negocieri cu persoanele nemultumite. Soseaua Petricani este blocata aproape total", a declarat purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Bucuresti, Georgian Enache, care a mai spus ca protestatarii, care sunt "destul de hotarati sa ramana pe pozitii, mai lasa cate o masina sa treaca, din cand in cand".

×