x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Răspunsul lui Mircea Badea la avertismentul Narcisei Iorga

Răspunsul lui Mircea Badea la avertismentul Narcisei Iorga

31 Aug 2014   •   18:13

Mircea Badea i-a răspuns pe pagina sa de Facebook Narcisei Iorga după ce aceasta i-a transmis un avertisment legat de conflictul pe care l-a avut cu motocicliştii.

"Am citit scrisoarea pe care mi-a adresat-o public doamna Narcisa Iorga, membru CNA. Dânsa îmi spune că nu e ok nici că am acceptat să fac sparring sau ce-o fi cu unul dintre motociclişti, nici că mi-am pierdut cumpătul în urma provocărilor repetate, recunoscute chiar de protagonişti în film.

Doamnă, cred că aveți dreptate sută la sută în legătură cu faptul că m-am enervat rău şi că n-am acceptat ca un provocator să încalce legea şi să forjeze motorul staționat noaptea la câțiva metri de blocuri şi de o emisiune în direct. Aşa e. N-ar fi trebuit să mă las scos din minți. Din fericire, nu s-a întâmplat nimic de fapt.

În legătură cu sparringul sau ce o fi, există campionate de tot felul de sporturi de luptă, unele chiar olimpice, care se transmit la tv, deci nu înțeleg exact care e problema. Dar, ca să fim corecți până la capăt, eu n-am lovit copii cu pumnul în gură ca Traian Băsescu, motivand că "poate a zis ceva copilul". Nu v-am auzit indignandu-vă în legătură cu acest subiect, ba chiar ați şi legitimat ce a făcut Băsescu. Oricum, vă asigur că am citit cu atenție opiniile dvs. şi că le voi lua în considerare", a fost răspunsul lui Mircea Badea către Narcisa Iorga.

×
Subiecte în articol: mircea badea cna