x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator RATB vrea comunicaţii 3 G de 1,3 milioane de euro, ca să-și urmărească tramvaiele, troleibuzele și autobuzele

RATB vrea comunicaţii 3 G de 1,3 milioane de euro, ca să-și urmărească tramvaiele, troleibuzele și autobuzele

de Iulia Barbu    |    03 Oct 2012   •   19:12
RATB vrea comunicaţii 3 G de 1,3 milioane de euro, ca să-și urmărească tramvaiele, troleibuzele și autobuzele

RATB oferă 1, 3 milioane de euro, fără TVA, bani din fonduri proprii, pentru servicii de comunicație on line data. Este vorba despre servicii de transmisii de date și echipamente de comunicații 3G pentru interconectarea online a parcului de vehicule, prin care să colecteze date legate de vehicul, conducătorul acestuia, data, ora și coordonate geografice, astfel încât să vizualizeze în timp real toate vehiculele aflate în circulație.

Sistemul on line data va oferi vizualizarea în timp real a tuturor vehiculelor aflate în circulatie. Se va utiliza o hartă GIS simplificată pentru vizualizarea vehiculelor în timp real, pusă la dispozitie de către RATB, se arată în caietul de sarcini. Garanția de participare cerută de RATB este de 25.000 euro.

Licitația este în desfășurare, având ca termen pentru depunerea ofertelor data 7 noiembrie. Durata de derulare a contractului este de 48 de luni.

×