x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Recomandările centrului INFOTRAFIC pentru cei care se întorc în București

Recomandările centrului INFOTRAFIC pentru cei care se întorc în București

24 Mai 2015   •   18:59
Recomandările centrului INFOTRAFIC pentru cei care se întorc în București
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la la ora 18:00, nu erau semnalate autostrăzi sau drumuri naţionale cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier şi nici nu au fost semnalate probleme deosebite de fluenţă a traficului rutier pe principalele artere de circulaţie.

 Valorile de trafic au crescut uşor pe DN1, pe sensul de mers către Bucureşti, însă se circulă fluent chiar şi pe sectorul Braşov - Comarnic, unde capacitatea de circulaţie a DN1 este diminuată din cauza faptului că, până la ieşirea din Comarnic, există câte o bandă pe sens.

 IGPR reamintește conducătorilor auto, care pornesc din Braşov către Bucureşti, că pot alege ruta ocolitoare DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, iar celor care pleacă din zona Bran-Moieciu, le este recomandat să folosească traseul DN73 Braşov – Bran – Valea Mare-Pravăţ, DN72A Valea Mare-Pravăţ - Târgovişte, DN71 Târgovişte – Bâldana şi DN7 Bâldana – Bucureşti sau DN73 Braşov – Bran – Piteşti şi A1 Piteşti – Bucureşti, care poate prelua fără probleme valorile mari de trafic.

Este posibil să se aglomereze la intrarea în Capitală de pe autostrada A1 Piteşti - Bucureşti, pe Bd. Iuliu Maniu. În consecinţă, conducătorii auto sunt sfătuițe să fie foarte atenţi la volan, să nu se grăbească şi să mărească distanţa, în mers, mai ales când se apropie de ieşirea de pe autostradă, pentru a putea reduce viteza în condiţii de siguranţă.

×