x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator REFERENDUM 2012. Materiale electorale prin care oamenii sunt îndemnaţi să nu vina la vot, aruncate din avion

REFERENDUM 2012. Materiale electorale prin care oamenii sunt îndemnaţi să nu vina la vot, aruncate din avion

de Mediafax    |    29 Iul 2012   •   08:51
REFERENDUM 2012. Materiale electorale prin care oamenii sunt îndemnaţi să nu vina la vot, aruncate din avion

UPDATE 12:15

Ministerul Administratiei si Internelor a comunicat jurnalistilor, aflati la centrul de comanda al MAI, ca nu se confirma cele sesizate de prefectul sucevean referitor la indemnarea oamenilor de a nu merge la vot, prin distribuirea de fluturasi electorali.

Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, a cerut Politiei, duminica, sa faca verificari privind aparitia, in zona satului Poiana din comuna suceveana Zvoristea, a unor materiale electorale prin care oamenii sunt indemnati sa nu se prezinte la vot, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Sinescu a declarat ca, potrivit informatiilor pe care le are, materiale electorale prin care oamenii sunt indemnati sa nu mearga la vot ar fi fost distribuite dintr-un avion de mici dimensiuni.

El a spus ca a cerut Politiei sa faca verificari privind acest incident, precizand ca de pe Aeroportul Suceava nu s-a decolat in cursul zilei.

Totodata, tinand cont ca satul unde au fost gasite astfel de materiale electorale este in apropierea judetului Botosani, prefectul de Suceava a luat legatura cu omologul sau din Botosani pentru a verifica incidentul, existand suspiciuni ca materialele au fost aruncate deasupra unor localitati botosanene si aduse de vant in judetul Suceava.

×