x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Regele parcurilor, la "judecata"

Regele parcurilor, la "judecata"

04 Aug 2008   •   00:00

19:48 ● Directorul Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB), Virgil Carstea, va fi audiat, joi, de membrii Comisiei de Disciplina a Primariei Municipiului Bucuresti (PMB), in urma unei reclamatii privind desfiintarea unui restaurant.



19:48 ● Directorul Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB), Virgil Cârstea, va fi audiat, joi, de membrii Comisiei de Disciplină a Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB), în urma unei reclamaţii privind desfiinţarea unui restaurant.

Virgil Cârstea a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că va fi audiat la comisia de disciplină pentru soluţionarea unei reclamaţii primite de la un cetăţean bucureştean, patron al unui restaurant din Parcul Cişmigiu.

Potrivit directorul de la ALPAB, autorizaţia de funcţionare a restaurantului în cauză expirase, spaţiul din jurul restaurantului fiind neîngrijit şi degradat.

Virgil Cârstea a mai spus că după expirarea contractului, restaurantul a fost desfiinţat, în locul său fiind construit un stand expoziţional.

Un alt director din Primăria Capitalei audiat în comisia de disciplină a municipalităţii, săptămâna trecută, Radu Ancuţa, şeful Direcţiei de Integrare Europeană, a fost retrogradat pentru o perioadă de trei luni, din cauza unor "deficienţe de comunicare a unor informaţii de interes major" aflate în sarcina sa.
  • Mediafax

×
Subiecte în articol: observator