x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Rejudecarea procesului privind eliberarea lui Mihai Chiţac, amânată

Rejudecarea procesului privind eliberarea lui Mihai Chiţac, amânată

24 Mar 2010   •   00:00

Curtea Militară de Apel a amânat, pentru 21 aprilie, rejudecarea procesului privind eliberarea lui Mihai Chiţac, pentru că INML nu a finalizat suplimentul raportului de expertiză, cerut de instanţă, care să stabilească dacă fostul general poate să fie operat în sistemul penitenciar.



Astfel, reprezentanţii Institutului Naţional de Medicină Legală au trimis o adresă, prin care cer să li se acorde două luni pentru finalizarea suplimentului raportului de expertiză. De celalaltă parte, avocatul lui Mihai Chiţac, Alice Drăghici, a cerut acordarea unui termen cât mai scurt, având în vedere sănătatea fostului general. Mai mult, avocatul Drăghici le-a adus la cunoştinţă judecătorilor că fostul general a fost examinat de medicii de la INML în 10 martie şi că, probabil, Institutul va trimite în scurt timp şi concluziile.

De asemenea, avocatul a depus acte medicale, care dovedesc bolile de care suferă Mihai Chiţac. În consecinţă, instanţa a fixat următorul termen 21 aprilie, cu precizarea că, dacă suplimentul raportului ajunge mai devreme la Curtea Militară de Apel, se va lua în discuţie acordarea unui nou termen, mai scurt. Fostul general Mihai Chiţac a fost prezent, astăzi, în instanţă, el fiind adus de la Spitalul Penitenciar Jilava.

×
Subiecte în articol: observator