x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Relaxare cu pusca la ochi

Relaxare cu pusca la ochi

31 Mai 2012   •   09:30
Relaxare cu pusca la ochi

In vremuri ancestrale era o cale de supravietuire, apoi un mod in care nobilimea isi arata statutul, astazi este un hobby si o cale nonconformista de networking. Cine si ce mai vaneaza pe la noi.

Douasprezece arme de foc, cateva mii de cartuse, cutite de diverse marimi, lunete si echipament aditional cat sa umpli macar trei masini de teren. Nu incepe nimeni nici un razboi si nu este vorba despre vreo captura a Politiei in urma unei descinderi la locuinta unui interlop. Dimpotriva, detinatorul acestui arsenal este un om pasnic, care isi rezolva intotdeauna disputele doar cu argumente. "Defectul' lui - este un vanator pasionat.

Nebunie mare aceasta pasiune, care-i poate prinde in mrejele sale definitiv pe toti cei care trec chiar si o singura data prin experienta unei partide de vanatoare. Mai mult, pare sa fie una dintre "bolile' transmise genetic pe linie paterna. Marea majoritate a vanatorilor au intrat in contact cu acest mod de a petrece timpul liber inca din copilarie, fiind luati la prima vanatoare de tatii lor. Vorbim despre o "boala cronica', cu un "tratament' destul de costisitor. Chiar daca nu exclusiv, vanatoarea este astazi apanajul celor cu bani.

● Citeste articolul integral pe Income Magazine

×