x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Restrictii rutiere cros din 03.06.2012

Restrictii rutiere cros din 03.06.2012

de Mara Raducanu    |    30 Mai 2012   •   16:26
Restrictii rutiere cros din 03.06.2012

In contextul desfasurarii, in data de 03 iunie 2012, a concursului de alergare 'Semimaraton international si cros sanatate prin miscare', Brigada Rutiera Bucuresti va dispune masuri specifice pe linie de circulatie rutiera in sensul devierii si restrictionarii circulatiei intre orele 06:00 – 15:00, conform avizului Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti sau atunci cand situatia va impune, dupa caz, acest lucru.

Crosul se va desfasura pe urmatorul traseu: bd. Libertatii – Piata Constitutiei – bd. Unirii (pana la intersectia cu bd. I.C. Bratianu) – bd. Unirii – Piata Constitutiei – bd. Libertatii – bd. Natiunile Unite – Splaiul Independentei – Calea Victoriei (pana la intersectia cu str. Dem I. Dobrescu) – Calea Victoriei – Splaiul Independentei – Pod Eroilor – Splaiul Independentei – Piata Operei – Splaiul Independentei – bd. Libertatii.
Traficul rutier va fi restrictionat pe arterele pe care se va desfasura maratonul, precum si pe strazile laterale care intersecteaza arterele respective.

RUTE OCOLITOARE:
- bd. Eroilor – Pod Eroilor – str. Stirbei Voda – Calea Victoriei – str. Dem I. Dobrescu – bd. Nicolae Balcescu – bd. I.C. Bratianu;
- bd. Tudor Vladimirescu – bd. George Cosbuc – bd. Regina Maria – bd. I.C. Bratianu.

Brigada Rutiera a Capitalei solicita conducatorilor de autovehicule sa evite sa circule in perimetrul adiacent traseului de desfasurare a maratonului, iar cetatenilor sa opteze pentru mijloacele de transport in comun, renuntand la deplasarea cu autovehiculele personale.
Totodata, solicitam conducatorilor de autovehicule urmatoarele:
* sa isi pastreze calmul si sa nu claxoneze abuziv in cazul in care se afla in zone aglomerate;
* sa respecte semnalele agentilor de politie rutiera care dirijeaza traficul pentru asigurarea fluentei si recomandarile politistilor care se afla in punctele de deviere;
* sa reduca viteza atunci cand trec pe langa grupurile de participanti si sa evite pe timpul deplasarii, manifestarile de natura a pune in pericol siguranta lor, dar si a celorlalti participanti la trafic.
Pietonii sunt rugati sa circule numai pe trotuare, traversarea strazii sa o faca pe la locurile marcate, la culoarea verde a semaforului electric si numai dupa ce sunt siguri ca intentia lor de a traversa a fost observata de catre soferi.

Problemele din trafic pot fi sesizate la numarul de telefon 021.9544.

×