x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Restricții de trafic pe mai multe șosele din România, vineri, 12 mai 2023

Restricții de trafic pe mai multe șosele din România, vineri, 12 mai 2023

de Redacția Jurnalul    |    12 Mai 2023   •   07:24
Restricții de trafic pe mai multe șosele din România, vineri, 12 mai 2023

Autoritățile au instituit mai multe restricții de trafic pe diferite șosele din România fie pentru a permite desfășurarea unor lucrări, fie din cauza căderilor de pietre.

Potrivit Centrului Infotrafic, vineri dimineața, în România se circulă „în condiții normale, fără probleme meteorologice, carosabilul fiind preponderent uscat, vizibilitatea bună, iar valorile de trafic în creștere la intrările în marile orașe.”

Vineri, până la ora 18:00, traficul rutier este închis pe breteaua de intrare pe Autostrada A1, la kilometrul 238, calea Sibiu - Deva, urcare din DN 1, în zona localității Șelimbăr, județul Sibiu. Circulația este deviată pe DN 1, la sensul giratoriu cu DJ 106D, de unde este dirijată către breteaua de acces pentru Autostrada A1, calea 1.

Circulația rutieră rămâne restricționată, din cauza căderilor de pietre de pe versanți, pe DN 7CC - Centura Călimănești, la kilometrul 3, în Călimănești, județul Vâlcea. Traficul se desfășoară pe un singur fir, alternativ, cu ajutorul semafoarelor și semnalizat cu balize și indicatoare.

De asemenea, se menține restricția de circulație pe DN 67C (Transalpina), la kilometrul 105, în localitatea Tău Bistra, județul Alba, unde traficul se desfășoară alternativ, pe un fir, tot ca urmare a căderilor de pietre de pe versanți, fiind restricționată banda de mers de lângă versant.

Totodată, traficul este restricționat pe DN 1, pe tronsonul kilometric 88-99, în localitatea Bănești, județul Prahova, pentru executarea lucrărilor de reabilitare la podul peste râul Doftana. Circulația se desfășoară alternativ pe sensul Brașov - Ploiești, respectiv banda 1 pentru urcare, iar banda 2 pentru coborâre.

Un accident rutier s-a produs pe DN 2A, la kilometrul 145, localitatea Hârșova, județul Constanța, în care au fost implicate un autocamion și un autoturism. Circulația rutieră a fost inițial blocată, iar ulterior a fost restricționată pe prima bandă sensului de mers Constanța - Hârșova.

Iar pe Autostrada A2 București-Constanța sunt impuse restricții de circulație la kilometrul 103, în zona localității Drajna, județul Călărași, traficul fiind oprit pe ambele sensuri pe prima bandă și pe cea de urgență, cu deviere pe cea de-a doua bandă.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: restrictii trafic 12 mai 2023