x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Revista Felicia si Corina Chiriac iti daruiesc un martisor muzical!

Revista Felicia si Corina Chiriac iti daruiesc un martisor muzical!

26 Feb 2009   •   00:00

In 26 februarie, Revista Felicia aduce cititoarelor sale un dar minunat: cel mai recent album al Corinei Chiriac "Martisor Printisor”. Albumul, produs de Ovo Music, include slagarele consacrate ale artistei: "Strada Sperantei’, "Mama, doar mama”, "Ne cunoastem din vedere”, "Bunicul” sau "Ramane o artista”, dar si compozitii proprii care nu au fost prezentate publicului pana acum: "Martisor Printisor”, "Seara”, "Dragostea e un bob de roua”.



Pentru toti fanii Corinei, CD-ul "Best of Corina Chriac - Martisor Printisor” include o surpriza deosebita: negativele pieselor "Bunicul” si "Ce va urma”. "Foarte multa lume a cerut aceste negative pentru festivaluri, pentru karaoke, pentru orice ocazie, sa le poata canta. Una dintre piese e lenta, mai pentru suflet, cealalta e ritmata. Sper sa multumesc toate gusturile si e o mare bucurie pentru mine sa pot oferi si acest tip de muzica”, a declarat Corina Chiriac pentru revista Felicia.

Lansarea acestui album este o bucurie pentru indragita artista. "Pentru acest CD de autor ii multumesc lui Ovidiu Komornyik si Revistei Felicia, pentru ocazia oferita de a ma prezenta in fata marelui public. Faptul ca ofer tuturor din toata inima pentru prima oara melodia Povestea ratoiului, piesa scrisa acum 20 de ani, reprezinta pentru mine un vis implinit”, a afirmat Corina Chiriac in interviul acordat revistei Felicia.

Dragostea si admiratia publicului sunt insa cele mai importante recompense pentru Corina Chiriac. La Festivalul de la Mamaia din 1983, dupa ce a interpretat "Strada Sperantei”, piesa pe care artista o considera perfecta, aplauzele nu s-au mai oprit timp de 10 minute. "A fost un triumf care, dupa cum spune gura lumii, nu s-a terminat nici astazi” considera solista. In 2002, a lansat primul album de autor si primul CD din cariera sa: "Serenada pentru carul mare”, dedicat, asa cum marturiseste Corina Chiriac, omenirii de maine. Iar pentru anul acesta, dupa albumul "Martisor Printisor”, vedeta pregateste noi surprize pentru cei care o indragesc.

Viata indragitei artiste se poate rezuma in cateva cuvinte: melodii de succes, numeroase premii, show-uri de televiziune, roluri in piese de teatru si in filme. Cerbul de bronz (1971), Orfeul de aur (Bulgaria, 1975), Privighetoarea de chihlimbar (Polonia, 1975), diploma de onoare la Festivalul International al Cantecului de la Puerto Rico sunt doar cateva dintre trofeele care au  recompensat succesul sau muzical. Pentru piesa " Ne cunoastem din vedere” obtine in 1983 Diploma pentru Debut in Compozitie. In 1979, emisiunea " Eu sunt Corina”, in regia lui Tudor Vornicu, primeste premiul special al Juriului la Festivalul de film de televiziune de la Montreux (Elvetia).

Pachetul revista + CD Best Of Corina Chiriac "Martisor Printisor” este 7 lei si se distribuie impreuna cu editia din 26 februarie (numarul 136) al revistei Felicia.

Una dintre cele mai apreciate reviste saptamanale pentru femei, "Felicia”, continua sa ofere produse editoriale de exceptie cititoarelor sale, cadouri pentru inima si suflet: pe de o parte muzica - cd-uri cu vocile de aur ale slagarului romanesc (Angela Similea, Mirabela Dauer, Marcel Pavel, Gabriel Dorobantu, Adrian Daminescu, Ovidiu Komornyik, Monica Anghel, Sanda Ladosi, Anastasia Lazariuc, Carmen Tradafir) si carte – deopotriva ghiduri practice pentru o viata sanatoasa (Ghidul alimentelor sanatoase, 1000 de retete pentru bucatari amatori, SLIM - Cum am dat jos 30 kilograme si nu le-am mai pus inapoi, Dictionarul plantelor de leac, Ghidul caloriilor, Biblia alimentelor, Ghidul Feng Shui, Ghidul astrologic si Carte romaneasca de vise) sau best-selleruri ale literaturii universale (Postasul suna intotdeauna de doua ori, Diabolicele, Femei celebre).

×