x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Revoluţionarii îi cer lui Boc să nu li se retragă drepturile financiare

Revoluţionarii îi cer lui Boc să nu li se retragă drepturile financiare

18 Iul 2011   •   08:05

Reprezentantii mai multor organizatii de revolutionari au venit, astazi, la sediul Guvernului pentru a-i cere premierului Emil Boc lamuriri privind ultimele sale declaratii referitoare la drepturile materiale ale persoanelor care au luptat la Revolutie si a-i cere sa nu li se retraga aceste alocatii.

Ei au fost primiti de catre conducerea Secretariatului de Stat pentru Problemele Revolutionarilor, pentru o discutie pe acesta tema, informeaza Mediafax.

Premierul a declarat, vineri, ca drepturile materiale destinate revolutionarilor trebuie repartizate in functie de resursele bugetare disponibile si acordate cu prioritate urmasilor persoanelor decedate sau familiilor cu raniti in urma Revolutiei.

Anterior, el a afirmat, la postul B1 TV, ca plata stipendiilor destinate revolutionarilor, care necesita milioane de euro anual de la buget, se mai justifica doar pentru urmasii persoanelor decedate sau grav ranite in Revolutia din 1989, iar problema trebuie discutata chiar daca tema este una sensibila.

×