x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator REZULTAT REFERENDUM. Dan Şova: "Am certitudinea că Traian Băsescu nu se va mai întoarce la Cotroceni"

REZULTAT REFERENDUM. Dan Şova: "Am certitudinea că Traian Băsescu nu se va mai întoarce la Cotroceni"

29 Iul 2012   •   20:22
REZULTAT REFERENDUM. Dan Şova: "Am certitudinea că Traian Băsescu nu se va mai întoarce la Cotroceni"

Potrivit numaratorii paralele a USL la referendumul privind demiterea lui Traian Basescu s-a inregistrat o prezenta la vot de 48,5%, fara a lua in considerare listele suplimentare. cele din sectiile speciale de votare, urne mobile, sectiile de votare din strainatate si cele unde votul nu se incheiase procesul de votare pana la ora 23.

"Avem vesti foarte bune. Numaratoarea noastra pana la aceasta ora indica o participare la vot de 48,5%, fara a lua in considerare listele suplimentare. cele din sectiile speciale de votare, urne mobile, sectiile de votare din strainatate si cele unde votul nu se incheiase procesul de votare pana la ora 23. Estimam ca procentul final de participare la vot se va situa undeva intre 51-52%, mai aproape de 52.

Avem si un vot masiv impotriva lui Traian Basescu, 86 la 14, un scor zdrobitor. Am in acest moment certitudinea ca Traian Basescu nu se va mai intoarce la Cotroceni", a declarat senatorul Dan Sova, la sediul de campanie al USL.

×