x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator REZULTAT REFERENDUM. Traian Băsescu: "Românii au respins lovitura de stat"

REZULTAT REFERENDUM. Traian Băsescu: "Românii au respins lovitura de stat"

29 Iul 2012   •   20:21
REZULTAT REFERENDUM. Traian Băsescu: "Românii au respins lovitura de stat"

Aflat la centrul sau de campanie electorala, inconjurat de sustinatorii sai, Traian Basescu a avut un discurs public in care a declarat ca referendumul nu a intrunit conditiile de validare.

"Este o zi mare pentru Romania si pentru romani, O zi mare pentru ca romanii au respins lovitura de stat. Vreau sa le multumesc acelora care trecand peste masurile luate pe timp ce criza au inteles ca acesta nu a fost un referendum impotriva lui Traian Basescu, ci unul in favoare loviturii de stat.

As vrea sa intelegem un lucru fundamental, ziua de astazi a fost o zi a optiunii, in care Romania puteau spune DA, sa mergem spre est cu Ponta, Antonescu si Voiculescu, sau puteau spune NU, vrem sa ramanem in Europa, cu Uniunea Europeana.

Prin modul in care s-au manifestat, romanii au consolidat ideea ca Romania nu poate reveni la o societate in care un grup de politicieni sa dicteze.

Ii asigur pe romani ca o data revenit la COtroceni voi incerca sa clarific si sa generez un proces de impacare in societatea romaneasca".

×