x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Rezultatele anchetei IGPR la Deta: Poliţiştii au acţionat corect

Rezultatele anchetei IGPR la Deta: Poliţiştii au acţionat corect

01 Aug 2011   •   11:50
Rezultatele anchetei IGPR la Deta: Poliţiştii au acţionat corect

Seful Politiei Romane, Liviu Popa, a prezentat concluziile anchetei facute la Deta in urma scandalului in care sunt implicati fiii primarului din localitate. In ceea ce priveste felul in care au actionat politistii din Deta, probele au stabilit ca ofiterii au actionat conform procedurilor. Totusi, in cazul anchetei asupra activitatii generale a politiei din localitate, au fost constatate "multe neajunsuri care vor face obiectul unor cercetari". Trei ofiteri si sase agenti sunt anchetati pentru neindeplinirea sarcinilor.

Potrivit lui Liviu Popa, verificarea disciplinara efectuata de Politia Romana a vizat doua aspecte: interventia politistilor din noaptea scandalului si activitatea generala a Politiei din Deta.

In ceea ce priveste interventia din noaptea scandalului, politistii au actionat conform procedurilor. "Probele pe care le-am avut au fost usor demontate, nu erau in masura sa atraga vinovatia politistilor", a declarat Liviu Popa, potrivit Antena3.

Referitor la activitatea politiei din Deta, seful Politiei Romane sustine ca au fost constatate mai multe neajunsuri care vor face obiectul unor cercetari. Sunt vizati trei ofiteri si sase agenti care nu si-au indeplinit sarcinile.

×