x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Rezultatele necropsiei arată că Bogdan Mitu a murit înecat

Rezultatele necropsiei arată că Bogdan Mitu a murit înecat

11 Feb 2011   •   16:20

Primele rezultate ale necropsiei făcute, astăzi, de medicii legişti relevă că Bogdan Mitu a murit înecat, pe corpul său nefiind găsite urme de violenţă, astfel că prima variantă luată în calcul de anchetatori este că tânărul s-a sinucis după ce şi-a omorât soţia, înecând-o în Dunăre.

Potrivit medicilor legişti, moartea lui Bogdan Mitu a fost "violentă", fiind urmare a "asfixiei mecanice prin înecare", informează Mediafax.

"Bogdan Mitu a murit înecat. Pe corpul lui nu au fost identificate leziuni traumatice. Au fost prelevate probe biologice pentru examenele toxicologic şi histopatologic, dar nu credem ca asta să schimbe datele", a precizat medicul legist Mihai Onciu de la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Constanţa.

Şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, comisarul-şef Dumitru Catană, a spus, la rândul său, că nu există suspiciuni privind cauzele decesului, astfel că prima variantă luată în calcul de anchetatori este că bărbatul s-a sinucis după ce şi-a omorât soţia, Gabriela Mitu.

×