x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ritli Ladislau: Alexandru Pesamosca, unul din cei mai reputaţi chirurgi pediatri

Ritli Ladislau: Alexandru Pesamosca, unul din cei mai reputaţi chirurgi pediatri

01 Sep 2011   •   09:39
Ritli Ladislau: Alexandru Pesamosca, unul din cei mai reputaţi chirurgi pediatri

Ministrul Sanatatii, Ritli Ladislau, regreta decesul profesorului Alexandru Pesamosca spunand ca acesta va ramane in lumea medicala drept un reputat chirurg si un dasca respectat care a instruit generatii intregi de medici.

"Imi exprim regretul profund si sincer fata de disparitia domnului profesor doctor Alexandru Pesamosca. Profesorul Alexandru Pesamosca a fost unul dintre cei mai reputati chirurgi pediatri pe care i-a dat medicina romaneasca si un dascal respectat care a instruit generatii intregi de medici. Va ramane in amintirea si inimile noastre ca Ingerul pazitor al micilor pacienti pe care i-a ingrijit si i-a iubit pe parcursul a 60 de ani de cariera stralucita. Dumnezeu sa il odihneasca!", scrie Ritli Ladislau in mesajul transmis printr-un comunicat de presa.

Alexandru Pesamosca a decedat in noaptea de miercuri spre joi, la Spitalul "Marie Curie". Decesul a avut loc in jurul orei 2:00, in Clinica de ortopedie din cadrul spitalului, potrivit unor apropiati ai familiei profesorului.

×