x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Robert Turcescu, la un pas de bătaie cu secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu

Robert Turcescu, la un pas de bătaie cu secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu

03 Oct 2017   •   22:26
Robert Turcescu, la un pas de bătaie cu secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu

După episodul bătăii într-un studio de televiziune dintre Mirel Palada și Mihai Goțiu, un alt astfel incident a fost aproape să se consume, de această dată în studiorile România TV. Protagoniștii: secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, și fostul jurnalist Robert Turcescu, ajuns între timp, parlamentar PMP.

Cei doi s-au contrat pe tema bodyguarzilor cu care Codrin Ștefănescu ar fi venit marți la Înalta Curte ca să-l susțină pe Liviu Dragnea la procesul acestuia.

"Când are nevoie de protecţia clanului Cordunenilor, e clar, e o problemă. Sunt trei fantome care îi bântuie pe cei din PSD şi au nevoie de clanuri ca să îi apere", a spus Turcescu, cuvinte care l-au enervat pe Ștefănescu: "Domnul colonel Turcescu. Aberaţi şi nu înţelege lumea nimic".

Dialogul s-a încins, cu Ștefănescu făcând trimitere la autodenunțul făcut în direct de Turcescu, în trecut, cum că ar fi fost ofițer acoperit și cu o invitație la o bătaie, ca-n liceu, afară, în Piața Presei.

"Aveţi curaj să ieşim împreună, noi doi afară? Singuri?", l-a întrebat liderul PSD pe Turcescu, care a încercat să evite subiectul, făcându-se că nu înțelege.

Ulterior, cei doi, la apelul moderatoarei, s-au mai domolit.

×
Subiecte în articol: Robert Turcescu