x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Roberta Anastase, nuntă mare la Palat. Vezi momentul cununiei religioase, primul dans şi tortul mirilor (VIDEO)

Roberta Anastase, nuntă mare la Palat. Vezi momentul cununiei religioase, primul dans şi tortul mirilor (VIDEO)

01 Iul 2013   •   09:46
Roberta Anastase, nuntă mare la Palat. Vezi momentul cununiei religioase, primul dans şi tortul mirilor (VIDEO)

Fosta președintă a Camerei Deputaților s-a căsătorit ieri, după o relație de 15 ani cu omul de afaceri Victor Farcă.

Cununia religioasă s-a desfăşurat la capela de pe domeniul Ştirbei, iar mireasa a îmbrăcat o rochie de culoarea fildeşului, cu dantelă, mărgele şi pene de struţ, creaţie Cătălin Botezatu. Pentru decor, mirii au ales culorile alb fildeş şi corai iar din meniu au scos tradiţionalele sărmăluţe.

Potrivit Mediafax, meniul a costat 80 de euro şi a inclus friptură, peşte şi mai multe tipuri de brânzeturi. Roberta Anastase şi-a invitat la nuntă nu numai rudele, prietenii şi colegii de partid ci şi adversarii politici. Lista a cuprins nume grele din PDL, printre care Elena Udrea, Anca Boagiu şi Elena Băsescu. La eveniment a fost invitat, de asemenea, preşedintele Băsescu, dar acesta a declarat încă de sâmbătătă, că nu va participa la nuntă.

Printre politicienii chemaţi se mai afla fostul coleg de partid, Iulian Bădescu, primar al Ploieştiului, dar şi George Ionescu, principalul său adversar din propriu-i partid, omul care declara după congresul din PDL că ”eu cu femeia asta nu mai pot colabora”.

Roberta Anastase a ținut să împărătșească momentele importante ale nunţii, cum ar fi primul dans în calitate de soție, dar şi tortul mirilor, cu fanii ei de pe Facebook.



×